Sunday, January 20, 2008


26 χρόνια μετά το Πρώτο Αίμα και ένα ωραίο Σάββατο βράδυ (το χθεσινό δηλαδή), βρέθηκα σε κοντινό μου multiplex για λιγότερο από 10 λεπτά.
26 χρόνια μετά το "I could have killed 'em all, I could kill you. In town you're the law, out here it's me. Don't push it. Don't push it or I'll give you a war you won't believe. Let it go. Let it go.", το μάτι μου πέφτει στο διαφημιστικό φυλλαδιάκι του νέου Ράμπο, με το γαμηστερά εντυπωσιακό poster, το απαραίτητα catchy tagline ("Ο Πόλεμος είναι στο Αίμα του. Η Εκδίκηση στην Καρδιά του") και τη συγκλονιστικά απρόσμενη ημερομηνία εξόδου: 24 Ιανουαρίου!!!
Τι δώρο ήταν πάλι αυτό;
Τα λέμε σε μια εβδομάδα. Στις αίθουσες. Φαντάζομαι τρελό αίμα. Μέχρι τότε:







Και το απαραίτητα αναίμακτο επίσημο trailer εδώ.
Τα λέμε.


Friday, January 11, 2008


Λοιπόν, από τις αγαπημένες μου ασχολίες είναι να κατεβάζω κάθε Πέμπτη την δισκοκριτική από το site του αθηνοράματος, την οποία επιμελείται τύπος με πολύ κοντινά σε εμένα γούστα, και εν συνεχεία να βρίσκω τα διάφορα albums που περνάνε από το προαναφερθέν δισέλιδο. Η συνέχεια απλή, ακούω κάθε βράδυ ένα με δύο από αυτά και έτσι ανακαλύπτω ή θυμάμαι εξαιρετικά πράγματα.
Σε μια από τις τελευταίες φορές πέτυχα το "Puzzle" των Biffy Clyro. Συμπαθές.
Με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όμως να έχει ένα σπουδαίο τραγούδι για άνοιγμά του. Ακόμη κι αν δεν σας αρέσει, οφείλετε να παραδεχτείται πως το "
Living Is A Problem Because Everything Dies" έχει ένα εκπληκτικό intro για ενάμιση λεπτό...
Περιμένω.

Το κομμάτι εδώ.

Παρακάτω ένα βιντεοκλίπ, με μια μικρή παραλλαγή στο τραγούδι. Θα πρότεινα να ακούσετε αυτό που είναι στον δίσκο, δηλαδή στο πιο πάνω link.


Saturday, January 5, 2008

Μπουκάτσα Θεέ, πάρε το Σινέ - Ένα post αφιερωμένο.





































Μην γελάτε ρεμάλια. Οι γνωστοί λέω.