Friday, October 5, 2007

Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Μια διαδρομή λίγο διαφορετική.


Σε λίγες ώρες αναχωρούμε με μια καλή παρέα για Θεσσαλονίκη.

Τον λόγο τον ξέρετε όλοι:

Το πολυαγαπημένο AZA Video Club που μας σύστησε πριν χρόνια το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα για μερικές βιντεοκασέτες κάθε τόσο, πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία του ΑΖΑdigitalCINEMAfestival 2007.


Λίγο πριν, ο Αχιλλέας είχε τελειώσει το δεύτερο ταινιάκι του, "ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ"(είχε προηγηθεί H AΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, που μετά από μια παρέμβαση στο μοντάζ έγινε ένα φιλμάκι υπέροχο, ένα εξαιρετικό δείγμα σινεφιλίας και ανθρώπινης ματιάς), μετά από μια σειρά δύσκολων αλλά ευχάριστων γυρισμάτων (και μια σειρά ακόμη δυσκολότερων προσπαθειών στο μοντάζ, πιστέψτε με) δουλεύοντας πλέον αποκλειστικά προς την χρηματοδότηση του επόμενου (στο οποίο πιστεύω πολύ, πραγματικά). Η φύση όμως του Άλλου Δωματίου επέβαλε την προβολή του σε κάποιο φεστιβάλ κι έτσι αποφασίσαμε (ή μάλλον προτείναμε και αποφάσισε, χεχε) να το προβάλλουμε στο ΑΖΑdigitalCINEMAfestival 2007, στο πρόγραμμα του οποίου πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες πως θα βρίσκεται.

Μέσα από ένα πρόγραμμα με ενδιαφέρον, ελπίζουμε να ξεχωρίσει το φιλμάκι. Κι αν όχι, ξέρουμε πως όλο αυτό αποτελεί μόνο του μια επιτυχία για τον Αχιλλέα και ένα σχολείο, τον καλύτερο δάσκαλο, μερικά κομμάτια γνώσης ανεκτίμητα για το κοντινό μέλλον.

Για όσους βρεθείτε πάνω, εδώ είναι το πρόγραμμα προβολών. Θα μας βρείτε εκεί γύρω...

Καλή επιτυχία λοιπόν.







2 comments:

etalon said...

Ελα ακόμα να ξεμεθύσετε? Ποτε θα ενημερωθούμε κι εμεις που μείναμε πίσω?

ΠΑΝΟΣ said...

Χαχαχα! Καλημέρα etalon, συνερχόμαστε προς το παρόν. Θα φτιάξω ένα νέο ποστ για το τι έγινε, φαντάζομαι θα κάνει το ίδιο και ο Αχιλλέας... Τα λέμε!!