Thursday, May 3, 2007

Οι ταινίες της εβδομάδας 03/05 - 10/05/2007

Spider-Man 3 (2007). Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Sam Raimi. Με τους Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco. Διάρκεια 140’.
Ενώ όλα πάνε καλά για τον ήρωά μας, ο οποίος έχει καταφέρει να ισορροπήσει την προσωπική του ζωή με τις υποχρεώσεις που επέλεξε να αναλάβει ως
Spidey, βλέπει τον φίλο του να γίνεται ο νέος Goblin, ακολουθώντας την τρέλα του πατέρα του και τον δολοφόνο του θείου του να βγαίνει από ένα ατύχημα ως Sandman, ένας τύπος που μπορεί να μεταμορφώσει το φτιαγμένο από άμμο σώμα του σε οτιδήποτε, αποτελώντας τον πιο δυνατό εχθρό της τριλογίας. Και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ανακαλύπτει μια περίεργη και εθιστική μάυρη ουσία, που θα αλλάξει τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του ολοκληρωτικά.

Mala Noche (1985). Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Gus Van Sant. Με τους Doug Cooeyate, Tim Streeter, Ray Monge. Διάρκεια 78’.
Ο Γουώλτ γνωρίζει έναν νεαρό Μεξικανό μετανάστη και γρήγορα τον ερωτεύεται. Καθως το πάθος του γι’ αυτόν μεγαλώνει, εκείνος, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται καθόλου, κρατώντας αποστάσεις, μη γνωρίζοντας καν να μιλήσει στον Γουώλτ στην γλώσσα του.


The Dead Girl (2006). Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Karen Moncrieff. Με τους Toni Collette, Rose Byrne, Brittany Murphy. Διάρκεια 85’. Ελληνικός τίτλος: Το Νεκρό Κορίτσι.
Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα για το πτώμα μιας κοπέλας που βρέθηκε σε ένα χωράφι, μπλέκουν 7 ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων.


The Magic Flute (2006). Αγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Kenneth Branagh. Με τους Joseph Kaiser, Amy Carson. Διάρκεια 140’. Ελληνικός τίτλος: Ο Μαγικός Αυλός.
Ο Ταμίνο, με τη βοήθεια ενός μαγικού αυλού, προσπαθεί να σώσει την κόρη της Βασίλισσας της Νύχτας.

No comments: