Monday, May 7, 2007

Τηλεόραση, τα απομεινάρια (07/05 - 09/05/2007)


Μια μικρή εκδρομή-καρκίνιασμα στον Βόλο με αφορμή τον τελικό των τελικών στο ποδόσφαιρο, με κράτησε μακριά από το εβδομαδιαίο μου ποστάρισμα σχετικά με την τηλεόραση.

Έχοντας χάσει Μαντάμ Ντε (αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου, ας είναι καλά η ΚαπράνοςΚολέξιον.Κομ), Μερικές Μέρες από τη Ζωή του Ομπλόμοφ, Μαυρόασπρες Γάτες και το υπέροχο Κόκκινο Χρυσάφι (αυτό θα ξαναμπεί κοντά, στοιχηματίζω τον προτζέκτορά μου), παίρνουμε βαθιά ανάσα και βλέπουμε (δεν γράφουμε) τα παρακάτω:

Την Τρίτη, Το Δέντρο που Πληγώναμε, του Δήμου Αβδελιώτη, γιατί είναι όμορφη ελληνική ταινία, εγώ την έγραψα σε προηγούμενη προβολή. Είναι στις 21:00 στην ΕΤ1 και διαρκεί 75 λεπτά. Αργότερα, στις 24:00 στη ΝΕΤ έχει το αριστούργημα του Νίκολας Ρεγκ, Bad Timing, διάρκειας 135'. Δείτε το και όταν τελειώσει μπείτε στο νετ και αγοράστε το υπερ-DVD της Criterion. Εννοείται.

Την Τετάρτη να πας καμιά βόλτα που μούχλιασες και άσε την προβολή του Ελεύθερος Ωραρίου και με το καλό Πέμπτη πρωί τράβα μέχρι Μετρόπολις και χτύπα το ελληνικό DVD της Προοπτικής με 5-6 ευρώ, είναι πολύ ωραία ταινία. Αν επιμένεις ή βρέξει τόσο πια, είναι στις 21:10 στην ΕΤ1 και θα σου πάρει 132' χωρίς τις διαφημίσεις.
Για να φτιαχτείς με την ταινία, διάβασε το κείμενο του Άκη που θα βρεις εδώ.
Αργότερα (Βουλή, 22:10, 110') έχει και το Σπουδή σε Μαύρο Χρώμα, αλλά πέρυσι που το είχε ξαναβάλει το έγραψα χωρίς ακόμα να το δω για να σου πω...

Τα λέμε την Πέμπτη πιο προγραμματισμένα.

No comments: