Thursday, May 10, 2007

Οι ταινίες της εβδομάδας 10/05 - 16/05/2007

Inland Empire (2006). Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία David Lynch. Με τους Laura Dern, Jeremy Irons, Justin Theroux, Harry Dean Stanton. Διάρκεια 172’.
Μια αμερικανίδα ηθοποιός προσλαμβάνεται για μια ταινία, σύντομα όμως μαθαίνει ότι πρόκειται για ριμέικ πολωνικής ταινίας που εγκαταλήφθηκε όταν οι δύο πρωταγωνιστές δολοφονήθηκαν χωρίς να βρεθεί ποτέ γιατί.

Alter Ego (2007). Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Νικόλα Δημητρόπουλου. Mε τους Σάκη Ρουβά, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δανάη Σκιάδη. Διάρκεια 99’.
Το πρωτοφανώς επιτυχημένο ροκ γκρουπ
Alter Ego διασχίζει την Ελλάδα για συναυλίες. Καθώς τα μέλη του αδυνατούν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία αυτή με παράνομους έρωτες και ναρκωτικά, βλέπουν τα όνειρά τους να μην ισορροπούν με την πραγματικότητα όπως θα ήθελαν.

Lonely Hearts (2006). Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Todd Robinson. Με τους John Travolta, Jared Leto, Salma Hayek. Διάρκεια 108’. Ελληνικός τίτλος: Δολοφόνοι για Μοναχικές Καρδιές.
Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Ρέιμον Μαρτίνεζ Φερνάντεζ και της Μάρθα Μπεκ, γνωστων ως «Δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές», που πλησίαζαν χήρες στρατιωτών στα τέλη της δεκαετίας του ’40 με μόνο σκοπό, αφού κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους, να της σκοτώσουν και να πάρουν όλα τα χρήματά τους.

Les Anges Exterminateurs (2006). Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Jean-Claude Brisseau . Με τους Frédéric van den Driessche, Maroussia Dubreuil, Lise Bellynck, Marie Allan. Διάρκεια 100’. Ελληνικός τίτλος: Άγγελοι Εξολοθρευτές.
Ένας σκηνοθέτης περνάει από οντισιόν νέες κοπέλες προκειμένου να βρει την κατάλληλη για το ακραίου περιεχομένου νέο του φιλμ. Αυτό που δεν βρίσκει όμως, είναι τα όρια για το σχέδιό του, καθώς βυθίζεται όλο και βαθύτερα σε αυτό.

3 comments:

zubizabata said...

Ρε μαν sorry κιόλας, από περιέργεια... Το είδες το comment που σου άφησα στο άλλο blog;;;

ΠΑΝΟΣ said...

Ναι, σου απάντησα εκεί.

zubizabata said...

Ναι, τώρα το είδα... Είδα και το από κάτω post και σοκαρίστηκα... Anyway, δεν τίθεται θέμα χρόνου, οποιαδήποτε συμμετοχή σου κρίνεται υπερπολύτιμη και για οτιδήποτε και όποτε θέλεις τα ξαναλέμε.

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και το χρόνο σου.